Samen elke kamer opruimen
"Een studie volgen naast mijn werk, dat betekende een aantal drukke jaren voor de boeg. Voordat de drukte begon, wilde ik daarom eerst nog grondig elke kamer opruimen. Gelukkig kon ik hierbij rekenen op de hulp van Erna Verheij. Samen gingen we kamer voor kamer opruimen.

Overzichtelijk administratie bewaren geeft rust
“Als docent word ik dagelijks ondergedompeld in een papiermassa. Te corrigeren werk, nagekeken werk, correctiebladen, overhoringen en docentenmateriaal. Overal bewaarde ik wat. Regelmatig was ik iets kwijt. Ik wilde een systeem om het administratie bewaren te verbeteren. Erna Verheij coachte mij in het logisch en werkbaar ordenen van al mijn papieren.

Time management brengt ontspanning
“Ik was teveel bezig met mijn werk. Zelfs in mijn eigen tijd kon ik de gedachten over mijn werk niet stoppen. Ik nam te weinig tijd voor ontspanning. Altijd was ik maar bezig. Op die manier kon ik mijn werk moeilijk loslaten. Ik had behoefte aan goed time management. Ik vroeg Erna Verheij mij daarbij te helpen. Zij luisterde goed naar mijn verhaal.

Autisme en adhd
“Onze zoon met autisme kwam na het speciaal onderwijs terecht op het VWO. Voor hem een onoverzichtelijke wereld. Gelukkig wilde Erna Verheij vanaf het begin met ons meedenken. Zo hielp zij onze zoon omgaan met het rooster en leerde hem hoe hij zijn agenda kon gebruiken.