Dit keer krijg je een extraatje bij de column! En wel een geheugensteuntje voor op je bureau of aanrecht: een afbeelding van een kikker! Dit om je te helpen eerst de klussen te doen die je tegenstaan (slik de kikker aan het begin van elke dag) om de rest van de dag te kunnen genieten van het feit dat je deze klus hebt afgerond!

Extraatje_voor_lezers_Zij_en_Zeeuws_-_Slik_je_kikker  -  instructie.pdf

Slik je kikker!

Tessa (34) is een jonge energieke vrouw. Ze werkt bij een commercieel bedrijf in de regio. In haar werk loopt ze tegen het volgende aan: enkel administratieve onderdelen van haar werk vindt ze echt vervelend en liggen haar totaal niet. Vaak stelt ze een dergelijke klus uit, wat haar niet in dank wordt afgenomen door haar collega's, die last hebben van haar gedrag.

OpOrde_-_Slik_je_kikker.pdf

Verder hadden we ook nog het filmpje beloofd: https://www.youtube.com/watch?v=0W7GB5Fh2XM

Aan het einde van de zomer begint het misschien alweer in je hoofd te zoemen: dekledingwissel komt er aan! Voor jou persoonlijk misschien iets om tegenop te zien, maarals je kinderen hebt is de klus nóg uitdagender. Wat kun je doen om niet in paniek te rakenen lukraak (overbodige) kleding te kopen voor het nieuwe seizoen?

ZijZeeuws_OpOrde.pdf

Maak je hoofd leeg: doe een MINDDUMP! Herken je dit gevoel? Je ziet uit naar je zomervakantie, je bent er hélemaal aan toe, maar je móet nog zoveel voordat het zover is. Je hoofd loopt over!

OpOrde.pdf

Zojuist is de eerste Column van de rubriek 'Op Orde' verschenen in het blad Zij en Zeeuws. Een hele eer om daarin te mogen schrijven.

De redactie van Zij en Zeeuws zocht nieuwe tekstschrijvers en ik heb, samen met mijn collega-organizer Christa van Dieren van Organieq, gereageerd op deze advertentie.

En ziehier het resultaat. Hopelijk volgen er nog veel meer. Veel leesplezier toegewenst!

In deze eerste column gaan we samen met jou aan de slag om je (hand)tas op orde tebrengen. Misschien ben je dit al heel lang van plan, maar komt het er toch telkens niet van… Grijp dan deze column aan om nu écht tot actie over te gaan en doe mee!

Column_1_-_ZijZeeuws_NR34_OpOrde.pdf