Overzichtelijk administratie bewaren geeft rust
“Als docent word ik dagelijks ondergedompeld in een papiermassa. Te corrigeren werk, nagekeken werk, correctiebladen, overhoringen en docentenmateriaal. Overal bewaarde ik wat. Regelmatig was ik iets kwijt. Ik wilde een systeem om het administratie bewaren te verbeteren. Erna Verheij coachte mij in het logisch en werkbaar ordenen van al mijn papieren.

Dankbaar maak ik nu gebruik van het hangmappensysteem en de map met tabvakken voor te corrigeren en nagekeken werk. Inmiddels zijn niet alleen mijn papieren, maar ook mijn documenten op de computer geordend. Nu weet ik altijd waar ik iets heb bewaard en dat geeft zoveel rust.“

 

Opgestapelde administratie
Weer een brief  belandt op de stapel nog te openen. Tevergeefs zoekt u het garantiebewijs van uw wasmachine. De telefonische aanmaning van de energiemaatschappij, doet de emmer overlopen. Administratie bewaren is bijna niemands favoriete besteding. Zo stapelt het papier zich op. U verliest het overzicht en dat geeft stress. Breng voor altijd een logisch systeem in het administratie bewaren. Als particulier of eenmanszaak kunt u Erna Verheij inschakelen voor:

  • ordnersOverzicht in inkomsten en uitgaven
  • Logisch archiveren
  • Snelle verwerking van uw post
  • Ordening van digitale documenten en e-mails                                                                                

   

 

Administratie bewaren als vaste gewoonte
Erna Verheij geeft u niet alleen tips over administratie bewaren. Zij streeft naar een blijvend resultaat. Waarom is het logisch ordenen en bewaren tot op heden niet gelukt? U geeft aan waar u tegenaan loopt bij het bewaren van uw administratie. Vaak blijkt ook agendabeheer (time management) en het opruimen van oude paperassen (kamer opruimen) een struikelblok. Er ontbreekt een handig systeem! Administratie bewaren betekent prioriteiten stellen en logisch opbergen, maar ook dingen weggooien. Samen met u wordt er op deze manier een werkbaar systeem gecreëerd. Erna Verheij maakt van administratie bewaren een vaste gewoonte. U hebt weer overzicht en dat geeft rust.