Het uurtarief dat Erna Verheij rekent voor privé-klanten is afhankelijk van de soort en de grootte van de opdracht. Wanneer de afstand groter is dan 20 km vanuit Kapelle (Zeeland) worden er reiskosten in rekening gebracht (€ 0,21 per km). Voor grotere opdrachten of PGB wordt een lager tarief en voor zakelijke opdrachten een hoger tarief gehanteerd.

Bel of mail Erna Verheij om de mogelijkheden te bespreken. Voor alles geldt: de opdracht wordt op maat uitgevoerd, toegepast op uw specifieke situatie. De werkzaamheden kunnen achter elkaar worden uitgevoerd of over een langere periode worden uitgesmeerd.

Erna Verheij geeft u een prima resultaat voor een eerlijke prijs. U zult er dagelijks profijt van hebben! Een efficiënte werkplek maakt het werken plezieriger en bespaart op de kosten. Een kamer opruimen geeft u ruimte en overzicht, u geniet van de spullen die belangrijk voor u zijn. Administratie bewaren wordt een efficiënte bezigheid. Inzicht in uw taken en activiteiten en een slimme weekindeling (time management) geeft meer tijd voor ontspanning en rust.

Bel of mail Erna Verheij, dan komt ze bij u langs voor een gratis intakegesprek.

 

WMO aanvragen

Wat heb je nodig om zo 'gewoon' mogelijk te leven of zo goed mogelijk mee te draaien in de maatschappij? De professional organizer die in de zorgmarkt werkt, leert en ondersteunt hun klanten hoe ze stap voor stap meer lijn in hun leven kunnen aanbrengen waardoor structuur, overzicht en ruimte ontstaat. Elk proces is anders en daardoor vraagt elke situatie om maatwerk.

Als er behoefte is aan langdurige en regelmatige begeleiding kan de gemeente hiervoor een indicatie afgeven vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De gemeente betaalt dan de zorg en de klant betaalt maandelijks een kleine bijdrage. De bekostiging vindt plaats via zorg in natura (ZIN) of met een PersoonsGebonden Budget (PGB). Met een PGB kan iemand zelf zijn begeleider kiezen en bij ZIN bepaalt de gemeente wie de zorgverlener wordt.

Een professional organizer die ervaring heeft in de zorgmarkt kan eventueel ook helpen bij het aanvragen van een indicatie voor begeleiding via de WMO als die er nog niet is.

Meer info:

Blog: Overzicht in je leven via de WMO

Info over WMO-loketten