Maandagochtend 25 november 2019 was ik in de uitzending van 'Goedemorgen Zeeland' van Elsa van Hermon. Het thema van die dag was 'Ontspullen' en ze hadden mij gevraagd om als deskundige mee te werken aan het programma en een tip te geven.

Iedere dag volgt Omroep Zeeland op de radio iemand die die dag iets niet alledaags gaat doen: iemand die iets organiseert, een jubileum viert of iets speciaals meemaakt.

Op 4 oktober besteedde Omroep Zeeland aandacht aan de cursus ‘Grip op je Geld’ die door Cederhof Welzijn wordt georganiseerd. Graag maakte Omroep Zeeland een van de mensen die de cursus geeft tot hun ‘Zeeuw van de Dag’.

Opgeruimd staat netjes!

'Als het huis opgeruimd en op orde is, wordt je hoofd het ook'

Artikel Zij en Zeeuws maart 2017IMG 3037.JPG 2

 

 

Erna Verheij van Opgeruimd! was 7 maart j.l. de Vroege beller bij het programma Zeeland wordt wakker met Remco van Schellen.

Hierin legt zij uit wat het traject voor werkende mantelzorgers, genaamd: Knelpunt...? Opgelost! inhoudt.

Structuurcoach verzorgt op landelijke loslaatdag workshop over opruimen

'Breng rust in huis en hoofd'

Erna Verheij werkt als professional organizer. Zij helpt mensen bij het verkrijgen van orde en structuur.

Stipt op het afgesproken tijdstip begint Erna Verheij met haar workshop. "Want half elf is half elf. en als structuurcoach moet ik natuurlijk wel het goede voorbeeld geven." Verheij staat als professional organizer tijdens de landelijke loslaatdag in de boekenhoek van de Goese kringloopwinkel Goed en Gebruikt. Zo begint het artikel van Willem Adriaansens, verslaggever van de PZC (www.pzc.nl), geïllustreerd door een foto van persfotograaf Johan van der Heijden.

Dit jaar organiseerde ik voor het eerst Landelijke Loslaatdag in Zeeland en met succes. Veel mensen hebben hun spullen 'losgelaten' en hebben ze daadwerkelijk ingeleverd bij de Kringloopwinkel. Ook voor de twee workshops was goede belangstelling.

PDF artikel

Als je wil leren loslaten kun je morgen naar de kringloopwinkel aan de Spykerstraat in Goes. Vanaf tien uur hebben ze daar een loslaatdag. Erna Verehij is er ook, en zij vertelde vanochtend bij Remco .

Erna Verheij doet op 19 maart mee aan de Loslaatdag. Het is voor het eerst dat die dag ook in Zeeland wordt gehouden (Kringloopwinkel Goed en Gebruikt, Speykerstraat 6, Goes). Om je vast voor te bereiden vertelde Erna als Vroege Beller over waarom loslaten goed voor je is: ruimte in je hoofd en ruimte in je huis.

Bron : Omroep Zeeland op Soundcloud

OPGERUIMD! is dé Professional Organizer voor de provincie Zeeland

 pdfOpgeruimd_Erna_Verheij_Kapelle_2015.pdf

Lees ook het artikel "Meer structuur in uw leven" op Kapelle Nieuws.

OPGERUIMD! is elke maandagmiddag ( 13u00 tot 14u30 ) aanwezig in de Vroone bij het Proathuus

Verlangt u naar meer structuur in uw huishouden of administratie? Of heeft u altijd tijd te kort?
Schakel dan de hulp in van Professional Organizer Erna Verheij. Zij richt zich in haar coaching op administratie,
opruimen van (ouderlijke) woningen of kantoorruimtes, time management en begeleiding van mensen met ad(h)d en autisme.

pdf09-12-2014: Artikel in ‘de PZC’

Pagina 1 van 3