Time management brengt ontspanning
“Ik was teveel bezig met mijn werk. Zelfs in mijn eigen tijd kon ik de gedachten over mijn werk niet stoppen. Ik nam te weinig tijd voor ontspanning. Altijd was ik maar bezig. Op die manier kon ik mijn werk moeilijk loslaten. Ik had behoefte aan goed time management. Ik vroeg Erna Verheij mij daarbij te helpen. Zij luisterde goed naar mijn verhaal.

Samen bedachten we een structuur voor mijn werkzaamheden en een indeling van mijn dag en week. Het mooie was dat Erna mij niet alleen advies gaf, maar mij ook liet nadenken over een oplossing. Het werken volgens de bedachte structuur, geeft me nu veel meer ontspanning."

 

Creëer rust met time management 
Rennen, vliegen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Velen van ons haasten zich van hot naar her. Kinderen, huishouden en werk slokken alle tijd op. U verlangt naar een ontspannen momentje voor uzelf. Maar hoe? Ontdek de rust van goed time management. Schakel Erna Verheij in voor:

Time management

 

  • Tijdsplanning voor werkzaamheden (werk of gezin)
  • Indeling van je dag of week
  • Weekplanning voor uw gezin
  • Taakverdeling huishouden
  • Communicatie over taakverdeling

 

Time management voor uzelf en het gezin
Erna Verheij voorziet niet alleen u, maar het hele gezin van goed time management. Wie kan wat doen en wanneer? Na afloop van deze coaching time management hebt u een prettig werkbare structuur voor uzelf en het gezin. U houdt tijd over voor eigen ontspanning. Dit vermindert stress.