Terugkijkend is het een wonder dat ik het tot mijn 52ste heb volgehouden zonder profesional organizer. Mijn twee kinderen heb ik grotendeels alleen oopgevoed; daarnaast heb ik jarenlang gewerkt, eerst bij een bank, later als sociaal pedagogisch werker. Mijn huishouden was altijd een rommeltje, dat wel. Maar mijn kinderen zijn niets tekortgekomen. Dat was in mijn jeugd wel anders....

Lees dit impactverhaal verder op de site van de NBPO 

Super zeg!!! Heel erg veel dank. Je zet je niet alleen in met je kwaliteiten als organizer, maar ook met je hart, en dat doet ons enorm goed! Ik ben zó dankbaar dat jij in ons leven bent gekomen! Dankjewel voor wie je bent en wie je voor ons wil zijn!

28 maart 2018 heb ik in Middelburg-Zuid een lezing verzorgd in het kader van de actie van de GG voor onderwijs aan kansarme kinderen in India, Nigeria in Pakistan. In de pauze was er een high-tea georganiseerd en er hadden zich maar liefst 220 vrouwen voor opgegeven!

Enkele dagen later kreeg ik deze mail van de organisatoren:

Hier nog een mailtje n.a.v. de vrouwenmorgen in Middelburg. We hebben heel veel positieve reacties gehoord na afloop van deze morgen! Je lezing is echt goed overgekomen hoorden we. Grappig dat veel vrouwen die middag nog verwoed aan het opruimen zijn geslagen... Dat hoorden we heel veel terug. Maar het is erg gewaardeerd dat je dit onderwerp zowel serieus als ook met humor hebt uitgediept met ons. We hadden een prachtige opbrengst van 1450 euro! Nogmaals bedankt en Gods zegen toegewenst in je werk en privé.

Erna heeft onze dochter (met autisme) geholpen om overzicht te krijgen op haar (school)werk. Ze heeft haar geleerd om goed te plannen maar ook om een gevoel voor tijd te ontwikkelen zodat zij niet meer in paniek raakt bij het zien van een aantal opdrachten per dag. Ook heeft Erna hulp gegeven bij het lezen van teksten en het kunnen formuleren van vragen aan docenten. Dit heeft mede bijgedragen aan het feit dat onze dochter nu zeer ontspannen haar examen tegemoet gaat en haar autisme haar op dit gebied veel minder hindert.

Pagina 1 van 5