Autisme en adhd
“Onze zoon met autisme kwam na het speciaal onderwijs terecht op het VWO. Voor hem een onoverzichtelijke wereld. Gelukkig wilde Erna Verheij vanaf het begin met ons meedenken. Zo hielp zij onze zoon omgaan met het rooster en leerde hem hoe hij zijn agenda kon gebruiken.

Ook werden de boeken gekaft, maar wel zo dat ze nog afzonderlijk herkenbaar waren. Erna Verheij leerde hem plannen, organiseren en zijn schooltas inpakken. Alle vragen voor Erna of de mentor kon hij opschrijven in een boekje. Deze begeleiding heeft hem een goede start gegeven op zijn nieuwe school. Ondanks zijn volle hoofd heeft hij nu toch wat meer rust door deze kleine aanpassingen.”

Specialisme in begeleiding autisme en adhd
Al jaren begeleidt Erna Verheij volwassenen en kinderen met autisme, add en adhd in Zeeland. Zij kunnen bij haar terecht voor het aanbrengen van structuur in hun leven. Erna heeft zich gespecialiseerd in hun specifieke problematiek. Op periodieke basis ondersteunt zij deze mensen bij het opruimen, het ordenen van de administratie en het organiseren van hun leven door middel van time management.

De laatste tijd helpt zij ook leerlingen die naar haar doorgestuurd zijn via groepspraktijk JIPP in Goes bij het plannen en organiseren van hun huiswerk.


Handige websites zijn:

www.autisme.nl / www.adhd.nl