Erna heeft onze dochter (met autisme) geholpen om overzicht te krijgen op haar (school)werk. Ze heeft haar geleerd om goed te plannen maar ook om een gevoel voor tijd te ontwikkelen zodat zij niet meer in paniek raakt bij het zien van een aantal opdrachten per dag. Ook heeft Erna hulp gegeven bij het lezen van teksten en het kunnen formuleren van vragen aan docenten. Dit heeft mede bijgedragen aan het feit dat onze dochter nu zeer ontspannen haar examen tegemoet gaat en haar autisme haar op dit gebied veel minder hindert.

Haar zelfstandigheid is enorm toegenomen en zij houdt tijd over om andere dingen te doen dan alleen haar schoolwerk. Ze werkt nu veel effici├źnter en besteedt (bijna) geen overbodige tijd meer aan details in het huiswerk.

We zijn heel blij dat Erna een stukje zorg en begeleiding van ons heeft overgenomen in de puberteit van onze dochter. Op deze manier werd de zorg voor ons minder zwaar en kon onze dochter wat meer loskomen van haar ouders. Het is heel prettig dat Erna een samenwerking zoekt met de ouders in haar begeleiding. Ze luistert naar de dingen die op dat moment spelen en neemt dit direct mee in de begeleiding. Haar grote kracht is dat zij onze dochter volwassen en serieus benaderde waardoor het vertrouwen er vrijwel direct was. 

Een dankbare moeder van een autistische leerling