Traject 'Knelpunt? Opgelost!'

Datum: 30 maart, 19 april en 1 juni 2017

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Locatie: Porthos (Sint Sebastiaanstraat 12, Middelburg)

Combineer je een baan met mantelzorgtaken en ben je druk, druk, druk met regelen en zorgen? Lijken verplichtingen je helemaal op te slokken, waardoor je geen puf meer hebt om bijvoorbeeld opruimklussen aan te pakken, een effectievere tijdsindeling te maken, of je administratie te ordenen? Doe dan mee met het traject voor werkende mantelzorgers!

Tijdens dit traject zorgt een Professional Organizer voor inspiratie én geeft je persoonlijk advies in jouw eigen thuissituatie!

Als je je tijd moet verdelen tussen werk, mantelzorgtaken, gezin, huishouden en andere verplichtingen schiet tijd voor jezelf er snel bij in. En als je dan eindelijk even zit, word je getriggerd door papieren die zich in je kamer opstapelen, spullen die overal en nergens staan of je overvolle agenda.

Op donderdagavond 30 maart geeft Professional Organizer Erna Verheij speciaal voor werkende mantelzorgers een inspirerende workshop over hoe je je leven overzichtelijker kunt maken op het gebied van opruimen, administratie en timemanagement. Tijdens de workshop krijg je veel tips hoe je die praktische knelpunten het effectiefste kunt aanpakken. Ook krijg je inzicht wat voor jou het grootste knelpunt is. Met dat knelpunt ga je aan de slag. Professional Organizer Erna Verheij maakt een afspraak met jou voor een twee uur durend persoonlijk advies aan huis! Om te leren de stress los te laten treft de groep elkaar daarna op woensdagavond 15 februari voor een avond met ontspanningsoefeningen onder leiding van yoga docente Willemien Lievense. Op donderdagavond 30 maart sluiten we het traject gezamenlijk af en kijken we wat iedereen in de tussentijd bereikt heeft. Luister ook naar het interview van Omroep Zeeland voor meer informatie.

Wil jij je situatie verbeteren en de ideeën en frisse kijk van een Professional Organizer krijgen? Geef je dan snel op, het aantal aanmeldingen is gelimiteerd. Als je je aanmeldt, verwachten we wel van je dat je alle bijeenkomsten aanwezig bent.

1e bijeenkomst: 30 maart van 19.30 uur tot 21.45 uur – workshop ‘organizen’
2e bijeenkomst: 19 april van 19.30 tot 21.00 uur – workshop ‘ontspanningstechnieken’
3e bijeenkomst: 1 juni van 19.30 uur tot 21.45 uur – terugkombijeenkomst
Tussendoor: een twee uur durend advies bij jou thuis.

Alle bijeenkomsten zijn in Porthos, Sint Sebastiaanstraat 12 te Middelburg

Aanmelden bij Manteling: 0118- 553530

of via mail: info@mantelingwalcheren.nl vergeet in je mail niet je NAW gegevens te vermelden, de naam van je werkgever én voor wie je zorgt.